• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Hy-Seeds
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Recommended Posts

Beste Lezers,

 

Welkom in de vernieuwde testhoek van weedforum, 

In dit deel kan je testen en reviews vinden van producten van adverteerders op het forum. 

 

We hebben dit deel onderverdeeld in verschillende categorieën, zo ook hebben we de breederhoek nu omgedoopt naar "Zaden Test" en hebben we daarnaast ook nog een hoek ingericht voor het testen van licht en voeding en indien noodzakelijk kunnen we natuurlijk altijd nog uitbreiden.

 

Adverteerders die gebruik willen maken van de testhoek op weedforum hebben ook de verplichting om de gehele test periode actief te zijn op het forum om ondersteuning en uitleg te kunnen geven over hun product, of test.  

 

De testhoek is nu nog nieuw en daardoor niet echt gevuld, maar we hopen snel wat meer aanbieders te vinden die hun producteten willen laten reviewen door de hardcore leden van dit forum. Om geen wildgroei van aanbiedingen van test producten te krijgen zullen in dit deel alleen maar verslagen worden toegestaan als hier een overeenkomst is gesloten tussen fabrikant en de admin van het forum. Wij zullen dan opzoek gaan naar de een actieve leden die meerdere verslagen online hebben staan op weedforum.eu om deze dan een test product aan te bieden, met de vraag om in deze hoek een test of een review verslag te schrijven. 

 

 We hopen het forum op deze manier nog wat informatiever te maken :)

 

 

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now