• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
shamrock

Chocomel

Recommended Posts

Ik zocht een manier om wiet / hasj te eten zonder al teveel voorbereiding en ik kwam op chocomel.

 

Ik zal ongetwijfeld niet de eerste of enige zijn die dit heeft gedaan, maar toch even het "recept". Ik pak een pakje chocomel (vol, want we hebben het vet nodig). Dat brengen we aan de kook (beter is net niet kokend) en gooien er gewoon een halve gram wiet / hasj in. Zo fijn mogelijk.

 

Vervolgens laten we dit een beetje sudderen terwijl we er lichtjes in roeren. Daarna gebruik ik een zeefje bij het over schudden in een glas zodat al het plantmateriaal / brokjes hasj achter blijft  

Voila: een lekker glaasje warme choco. En twee uur later kom je niet meer van de bank af!

 

Naar mijn eigen mening is het effect sterker bij eten / drinken dan roken. Ik heb wel de neiging er toch maar wat extra wiet in te doen, dus helemaal zeker weet ik dit niet. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijkt me ook wel leuk om eens te proberen. Vind het met edibles alleen een beetje eng met doseren. Heb wel eens flink zitten trippen van een space cake terwijl ik zelf toch dagelijks rook(te) 

 

het effect met eten is in ieder geval een heel stuk anders dan met roken. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this