• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
plonz

plonz zn Snowwhite kneusje in de volle drek

Recommended Posts

Ik had voor de tent een extra stekje mee gekregen en die was met vervoer gebroken. Dus heb ik die maar ergens in een potje weggezet buiten. Omdat we de lokatie een tijdje niet zouden bezoeken had ik haar maar in een hoekje waar nog wat zon komt (van 11.00 tot 16.00) in de volle grond gezet.

De dames binnen zijn bijna klaar voor de oogst en het kneusje is nu ongeveer borst hoogte en heeft er zin in.

Ik zie wel wat spint en wat andere aantasting maar dat zal buiten verder wel zijn weg vinden.

Ook vond ik meeldauw in de boom er vlak naast dus het zal allemaal wel lastig worden om een goed resultaat te boeken. Achja , elk topje is er weer eentje, zullen we maar zeggen.

De aarde is een klein kuiltje met wat oude overblijfselen van binnenkweek praktijken, verder geen toevoegingen nog dus vol op de harde klei.

Ik heb gister de hoofdstengels ( het waren er 2 door het vervoer ongelukje) getopt en hoop dat ik zo een groot aantal stengels nog net op tijd hoog genoeg weet te krijgen voordat de zon weer te laag zakt en ze geen genoeg licht krijgen in de herfst.

Genoeg mooi weer praat, tijd voor de foto's (sorry, geen muis en geen goeie cam bij de hand)

post-3-0-99700500-1374519548_thumb.jpg

post-3-0-89976800-1374519576_thumb.jpg

Tot later

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die boom is een soort stuk haag, als ik die weghaal dan staat de plant vol in de kijker. Ik heb de aangetaste delen in de buurt van plant weg gesnoeid en we zien wel.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onlangs nog even bij de dame gekeken. Op zich gaat ze lekker echter zakt de zon sneller dan mij lief is en krijgt madam nog maar een paar uurtjes zon.

Hopelijk komt er toch nog een rokertje vanaf.

Gegroet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, ik ben eindelijk weer eens bij de plant geweest, en hoera! ze is daadwerkelijk wat gaan bloeien. Hopelijk komt er nog een heeeeele mooie nazomer en wordt het nog een zakje wiet ook.

post-3-0-53699400-1379525401_thumb.jpg

post-3-0-63597900-1379525408_thumb.jpg

post-3-0-59948500-1379525414_thumb.jpg

post-3-0-93071600-1379525422_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

lekker aan het bloeien toch

volgende week eis het een mooie week 20° is er voorspeld

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou die voorspelde mooie dagen waren er zeker nog even John :)

Inmiddels is gisteren de dame in kwestie overleden, bruut geslacht met een schaar en afgevoerd in een ordinaire vuilniszak. Ze vertoonde her en der wat schimmelinfectie in haar uiterst edele delen.

Er was een kleine 240g nat van over dus ik ben best heppie ook al is het wat fluffie wiet.

Hieronder de beelden. Pas op, ze kunnen als schokkend worden ervaren. De maker ontkend elke verantwoording voor welke zaak dan ook.

post-3-0-09827100-1382551779.jpg

post-3-0-85880100-1382551786_thumb.jpg

post-3-0-19228000-1382551792.jpg

post-3-0-57722700-1382551801.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Blackwolf,

Het was nog best plakkerig, ik had te zere vingers om er hasj vanaf te pulken maar en zat toch wel een lekker zwart laagje op hoor. 'Hopelijk smaakt het net zo goed als het ruikt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nette oogst hoor Plonz, jammer van de toprot, maar dat hebben veel in hun buitenplantjes... Had ik ook...

Nu rustig en donker laten drogen, tijdje curen en dan genieten!

Groetjes El Plantos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Weet Ikveel
   Goedemiddag allemaal,
    
   Ik ben nieuw hier, dus wel zo netjes (en volgens de regels) om mijzelf en mijn 4 dames even voor te stellen. Ik ben hier om te leren en resultaten te delen. Ik las al regelmatig wat info en verslagen hier, dus dacht ik meld me maar aan. Ik ben zo'n 13 jaar geleden gestopt met roken, maar ik mis het ergens wel. Goede manier om mijn chaotische hoofd in toom te houden. Aantal maanden geleden weer eens geprobeerd en het was allemaal veels te sterk en ik heb het idee dat er veelal rotzooi in zit. Ik ben me sindsdien wat gaan verdiepen in hobbymatige zelfvoorziening (biologisch waar mogelijk). Resultaat is dat ik nu voor de eerste keer buiten 4 dames heb staan, 2x Auto Duck (autoflower van Dutch Passion) en 2x Frisian Duck (fotoperiodiek van Dutch Passion). 
   Inmiddels zitten de dames en ik voor 3 van hen op dag 71 vanaf het moment van zaaien en voor 1 auto op dag 62. 
    
   De auto's staan in 7,5 lt Plagron Royalmix en de fotoperiodieke in 18 lt Plagron Royalmix. Beide hebben biologische voedingskorrels gekregen voor 12 weken. Aan de auto's voeg ik momenteel conform voorschriften Plagron GreenSensation toe en waar nodig heb ik voor de fotoperiodieke dames groei- en bloeispullen staan van Plagron Alga (bio lijn). 
   1x per week spuit ik de dames preventief in met CannaCure en gaat er Garlic Bug Control in het water. PH doe ik niets mee aangezien de Royalmix dit zelf moet regelen.
    
   Recent een plaag(je) gehad waarvan ik denk dat het trips waren, de Garlic en CannaCure hebben toen hen werk netjes gedaan lijkt het. Verdere schade voorkomen door actief te behandelen. Nu dus alleen nog preventief 1x per week.
    
   Ik doe verder niet aan dingen als LST of dieven enzo, i keep it simple en laat de natuur haar gang gaan. Wellicht verander ik ooit nog eens van gedachte door goede adviezen :-) 
    
   Ik zal hier onder een foto plaatsen en later in een ander topic zo nu en dan wat foto's plaatsen en voor hen die het leuk vinden wat tekst erbij zetten. (Mogelijk stel ik af en toe een vraag aangezien het allemaal nieuw is voor me).
    
   Nou, dat was de intro wel. Tot in andere topics!ukkie :-) auto 2, vorige week was ze 32 cm.Auto 2, vorige week 45 cm.Rechts Frisian 1, vorige week 85 cm. Links Frisian 2, vorige week 63 cm. 
  • By bianca78
   Hallo allemaal,  mijn   naam is bianca , ben 40 jaar en rook al bijna 20 jaar dagelijks.  Vorig jaar eigenlijk pas begonnen met mijn eerste buitenkweekje. Waarom ik daar nooit eerder mee begonnen ben is ook voor mij een raadsel 🙈 Ging best veel mis , maar uiteindelijk toch het hele jaar van kunnen roken,  ik  had toen van 10  planten in totaal 800 gram afgehaald , en nee dit waren geen autoflowers maar gewone fotoperiode planten die ik niet had verduisterd, dus veel te laat klaar. Nou Ja dit jaar nieuwe poging 🤗. Ik heb nu gekozen voor een aantal autoflowers, deze staan in 20 liter bakken, dan wat xxl autoflowers in 45 liter bakken (Deze staan nu een maand) . En tot slot 4 X MAF snelbloeiers waarvan 3 in 65 liter gaan en 1 in de volle grond , deze zijn 1 juni ontkiemd en  moeten nog overgepot worden,  wel verdeeld over 2 tuinen 😉. Alvast 1 vraagje , het blad van 1 autoflower is geel op sommige plekken , Wat zou dit kunnen zijn? Bedankt alvast!


  • By ministervanwietzaken
   Hier zal ik mijn kweekverslag doen van dit jaar ! 
    
   Wil 3 planten zetten, begin met....
   2x think different autoflower 
   1x sweet cheese autoflower
   volle grond lichtjes gemixt met canna terra
   Canna terra professional gebruik ik Ook als potgrond Voor in de potten en Als meststof voor door beide soorten grond gebruik ik de supermix van plagron. (Minimaal aanbevolen Hoeveelheid )
   verder gebruik ik de growbox 100% terra van plagron.
    
    
    
   Deze week het eerste zaadje ontkiemd,(neem telkens 3 dagen tussen het ontkiemen) (fouten met voeding  makkelijker kunnen corrigeren)
    
   foto’s airpots volgen ⏩
    
    
   hier wel vast foto van het plekje waar ik in de volle grond Ga kweken, (THINK DIFFERENT) licht gemixt met canna terra. Grond 60cm diep gemixt en iets losser gemaakt (Veel klei in bodem maar wel lekker losjes (ben Nog niet helemaal klaar maar hier alvast idee hoe ik het ga doen
    
    Leg rondom nog wat koperdraad tegen de slakken en zet een aantal planten in de buurt voor de lieveheersbeestjes 🐞 
    
   komende dagen upload ik meer 🤙🏼
    
   greetzzz

    
    
    
    
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   4 Members, 2 Anonymous, 139 Guests (See full list)