• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
ganjagast

Nieuw lid

Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Heb me zojuist geregistreerd als nieuw lid. Ik heb de site wel eens vaker bezocht alleen nooit de moeite genomen me te registreren, vandaag dus wel, met een jointje minder op whaha (grapje)

Ik heb al een aantal keren binnen gekweekt en ook wel eens buiten dus helemaal onbekend ben ik niet als het gaat om kweken. Hoop ook hier veel nieuwe dingen te leren door aandachtig mee te kijken en lezen, en als het echt moet de vragen te stellen.

 

Fijne zondag en tot weerzien! ciao

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nooit echt een persoon geweest van het vragen, maar zal me niet inhouden mocht ik toch er een aantal hebben. Dank allen voor het warme onthaal :-)

 

gr

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now