• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
cannabusinesss

Voeding bij kanker 2

Recommended Posts

Het viel me tegen dat we niet kunnen reageren in het "voeding bij kanker" topic daarom maak ik er nr 2 van. Het liefst dat een mod ff deze post in dat topic zet en het topic opent maakt voor addetieve reacties want iemand kan tips hebben weet je wel!!!

 

Goed.

 

Ik heb mijn grootvader verloren aan kanker, ben op de hoogte van veel zaken die veel mensen niet willen zien of horen en dan gaan ze het voelen, krijgen kanker en wat nu.

Wat is kanker,

 

Kanker is een ziekte die paraciteerd op ons lichaam, het word ons gegeven onthoud dat.

Kanker word gevoerd door alle troep die ze in ons eten doen zoals e-nrs en in het algemeen ongezonde bewerkte prodcuten. Giftige verpakkingen.

 

Als moestuinder weet ik dus ook het belang van een eigen tuin en het verbouwen van eigen groenten is een must voor elk mens maar in de maatschappij van vandaag de dag waar onze medemens steeds krapper op elkaar word gestapeld in bijenkasten die ze flats en appartementen noemen, is natuurlijk geen ruimte om je eigen groente te verbouwen dus moet men uitwijken naar het bespoten goed wat in de winkels word aangeboden. Met exact gecalculeerde hoeveelheid rotzooi dat je exact tegen de 70 aan allerlei nare kachten krijgt en snel in de kist verdwijnt.

Het schijnt namelijk niet op te vallen bij de mens dat we word ontvreemd van onze natuurlijke habitat en steeds dichterbij een model van leven komen waarbij we totaal afhankelijk zijn van de staat.

De staat bepaald wat we verdienen en dus wat we eten, de elite die financieel rijk is kan zich veroorloven het beste gezondste voedsel te kopen daar iemand die wat minder bevoordeeld is in dit leven het moet doen met bewerkte rotzooi in pot of verpakking met allerlei ongezonde addetieven.

 

Daar komt nog bij dat we geadviseerd worden de zon te mijden, dit is vreemd, want een plant in de schaduw word geel en sterft met een een paar dagen, maar een plant in de zon groeit gezond tot uiteindelijk een mooi en vitaal gewas, waarom denk je dat we een "gezonde" kleur krijgen van de zon? Juist daarom, we krijgen kracht van de zon.

 

Zonnebrand heeft als functie bepaalde kleuren van het spectrum te weerkaatsen waardoor het niet word opgenomen in onze huid, als je op youtube zoekt naar groeitesten met sla of andere planten waarin alleen blauw, wit of rood of een andere kleur als eenzijdig word gegeven dan zie je een ongezonde groei bij het gewas wat het licht ontvangt. Met andere woorden de planten zijn dus fictief ingesmeerd met zonnenbrand kunnen we stellen.

 

Er is een kwade kracht aan het werk wat ons van onze vitaliteid en gezondheid moet ontdoen zodat we de staat geen geld kosten want let wel een mens kan 120-130 jaar worden zonder problemen, maar de gemiddelde leeftijd licht rond de pensioenleeftijd want men spreekt van vergrijzing en weet ik allemaal, alleen dit soort termen geven aan met welk monster we te maken hebben hier.

 

Even terug naar de essentie, weten wat kanker is, waar het vandaan komt en eventjes in je botte kop prenten het word ons gegeven.

 

Er word kankerverwekkende rotzooi in de lucht gepompt, virussen bacteriën, genetisch gemanipuleerde ziektes en voedingen vinden hun weg naar ons gestel.

 

Voor de mensen die de diagnose kanker krijgen zijn vaak stomverbaast dat ze die diagnose krijgen maar als je eventjes gaat zitten en terugblikken wat je de afgelopen 20 jaar voor voedingspatroon hebt gehad dan kom je 99% procent tot de conclusie dat je heel erg hard je best heb gedaan om het te krijgen. 20 jaar lang een eetpatroon zoals de staat hem predikt en ik garandeer jou deze ziekte.

voeding komt niet uit de supermarkt of uit een verpakking, voeding komt van het land af van de gewassen die daar op staan en hun vruchten geven.

 

Je kan heel erg goed genezen als je maar wilt en eventjes begrijpt dat hetgeen wat je dacht te weten 180 graden is omgedraaid.

 

De staat heeft het niet het beste met ons voor, want een staat die bepaald wat je verdient en hoe je het verdient, dient niet te worden vertrouwd.

Net als met het hedendaags stikstof gedoe, ze vallen de boeren aan. Boeren, die gasten die voor jou en mij gezond voedsel moeten produceren op de akkers weet je wel? En die zijn ze aan het aanvallen... Net als dat ze jagen op ons medicijn.

 

Nee mensen, jullie moeten allemaal fftjes wakker worden, zet die tv uit en pak ergens een volkstuintje en begin te knallen.

 

De boeren staken, leeraren staken, politie staakt, defensie staakt, iedereen staakt dus hebben ze het beste met ons voor toch ;)

Ze buiten ons uit en danken ons af, stop met zaken doen met de belastingdienst want je trekt aan het kortste eind.

 

Ennehhhh.... Tegenwoordig moeten alle betalingen vanuit werkgevers via de bank, maar ik moet betalen om mijn loon te kunnen ontvangen het moet niet gekker worden.

Dus een mens moet arbeit verrichten, zijn loon ontvangen, maar betalen om zijn loon te ontvangen, en elke stap die het zuurverdiende geld maakt word belast.

 

Fuck die shit vriend, genoeg is genoeg, aanvallen!

 

/edit

 

Niet alleen voeding, ook levensstijl en kennis, de kennis die nodig is voor een effectieve aanpak van kanker is veelal afwezig, men denkt dat een klootzak in een witte jas alles weet maar hee laat me je eventjes uit je droom helpen, dit zijn door de staat geïndoctrineerde individuen die dus de mond van de staat tegen jou open doen want zo is het en niet anders. Met een farmaceutisch dialect wel te verstaan.

 

Ik heb bij kanker een simpele vuistregel die simpel is na te streven met een gezonde dosis wilskracht.

 

Alles wat niet uit de natuur komt dient te worden VERMEDEN!

 

Dit wilt zeggen, bewerkt voedsel, addetieven, suiker, etc

Maar ook zaken waar niemand aan denkt, wat dachten jullie van waspoeder? Afwasmiddel en andere chemicaliën?

Waspoeder, ontwikkelt om een lekkere geur achter te laten in je wasgoed, maar dit wasgoed trek je aan, er komt dus een of ander chemicalisch goed in contact met de huid, alles wat de huid aanraakt neemt het op want de huid is een spons want ga maar eens een uurtje in bad zitten bekijk je vingers eens die zijn dan helemaal verschrompelt.

Afwasmiddel idemdito, we consumeren van servies waar een stof aan of op zit die ontwikkelt is om daar te blijven maar niemand sheint te zien dat we dit binnen krijgen wanneer we ons eten consumeren. Geen natuur dus meiden die troep, heet of kokend water is the way te go met afwassen.

 

Daarbij doe je er goed aan je water te filteren met omgekeerde osmose of een anderzijds goed en effectief filter systeem, voor de kwekers onder ons het kale kraanwater wat zo uit de kraan komt als je daar een EC meter in steekt krijg je meestal tussen de 0.2 en 0.3 te zien. Dit betekend er zit wat in het water, wat dit is weet ik niet maar met een omgekeerde osmose komt ie naar de 0.

 

Luister, het ziekenhuis gaat je niet helpen en je huisarts ook niet, je zal het zelf moeten doen want de huisarts, ziekenhuis, uitvaartcentrum en de staat in het algemeen hebben er geen belang bij om jou te genezen, of beandelen wat wilt zeggen chemo en andere rare duivelse praktijken of de dood want dan kunnen er uitvaartskosten in rekening worden gebracht.

 

Nederland is een zorgstaat en leeft van zorg, niet van genezing. Want kanker is tegenwoordig de nieuwe griep.

 

Propaganda over kanker, collectes etc en weet ik allemaal wat voor leugens er in onze hoofden worden geinstalleerd, handelsbelangen maken de mens kapot.

De nieuwste rare ziektes duiken op waar we nog nooit van gehoord hebben toen we klein waren dat bestond nog helemaal niet dus conclusie ze ontwikkelen ze want de natuur doet er honderdduizende dn wel miljoenen jaren over om tot iets concreets te komen en de laatste 20 jaar hebben we er 80 nieuwe ziektes bij gekregen.

 

Stop met de collectant te spekken want dit zijn onwetende mongolen die denken dat ze een goeie daad verrichten. De reden waarom ze het doen is goed maar ze weten niet dat ze alleen maar de portomonee spekken van de CEO van het bepaalde goede doel waarvoor gecollecteerd word.

 

Een ander goed voorbeeld is vaccinaties, laat je niks wijs maken. Vaccinaties zijn een duivelse beoefening. De mens is de enige diersoort die kennelijk niet kan overleven zonder een spuitje waar bepaalde rommel in zit waarvan niemand eigenlijk echt weet wat erin zit. De rest van het aardse leven doet het prima zonder. Danwel gaan we ontleden wat tegen ons gezegd word namelijk dat het verzwakte ziektedeeltjes of bacteriën danwel deeltjes van bacteriën virussen etc... Dat we dit binnen krijgen gespoten waar ons immuunsysteem op reageert d.m.v. antistoffen aan te maken met resistentie als gevolg..... Laat me niet lachen.

Tegen hoeveel ziektes word er gevaccineerd? Tegen een paar, een handjevol. Hoeveel ziektes zijn er op de wereld? Juist, duizenden. Dus wat we eigenlijk aan het doen zijn, er eventjes vanuitgaand dat het allemaal klopt en waar is (WAT DUIDELIJK NIET ZO IS!!!) vaccineren we tegen een aantal zandkorrels in de woestijn dus als jullie denken dat dit een goede en bewezen manier is om gezondheid na te streven then be my guest.

 

Ook wel heel toevallig dat vrouwen die de volwassen leeftijd nog niet hebben behaald werden opgeroepen voor de baarmoederhals prik vervolgens allemaal kregen waarvoor ze tegen werden "beschermd"

 

Danwel als je kijkt naar de natuur, gewoon eens kijkt, zonder oordeel, als we het concept gif nemen moeten we denken aan dieren die gif in hun wapenarsenaal hebben danwel voor het jagen of bescherming. Deze dieren zijn bijvoorbeeld, slangen, insecten zoals bijen wespen etc., schorpioenen, spinnen noem ze maar op. We zien dat deze mede bewoners van onze aarde 1 ding gemeen hebben dat is namelijk dat ze gif hebben en gif moet meestal op dezelfde manier worden gebruikt namelijk het injecteren van het gif. Dit is nodig om alle "normale" barriëres te omzeilen. Dit is ook het doel van de vaccinaties, alle barriëres te omzijlen.

 

Kleine kinderen, baby's vooral of ongeboren baby's zelfs worden gevaccineerd, vaccinanties vol met gifstoffen  bedoeld om schade aan te richten, iets verder vertel ik hoe dit werkt.

"Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" En deze kunnen we toepassen in de handelswijze van de staat. Een baby die word geïnjecteerd met gif slaat dit op in het enige vetweefsel wat het heeft namelijk in de hersenen. Gifstoffen worden opgeslagen in vetweefsel. Als gif bij een baby in de hersenen komt die nog totaal niet zijn ontwikkeld dan snap je alle gevolgen daar hoeven we niet eens op door te gaan, daar komen dus de verhalen van autisme en andere stoornissen vandaan, die waarheid zijn.

Ik weet de exacte cijfers niet van het volgende wat ik ga zeggen maar vervolgens komen ze met tegenargumenten van een onafhankelijke partij die ze hebben ingehuurd, en natuurlijk gaat deze onafhankelijke partij geen tegenstrijdige resultaten naar voren brengen die tegenspoed geven voor de vaccinatieproducent want deze onafhankelijke partij moet ook eten.

Dus komen ze met een studie van 100 dagen waarin er geen bijwerkingen worden gevonden, maar op de 101e dag gebeurd er vanalles dus dan kan de producent niet meer voor verantwoordelijk gehouden worden.

 

Nu zal je denken wat heeft dit allemaal met kanker te maken, meer dan je denkt makker, je moet fftjes bedenken dat we hier in een arbeit macht frei staat leven.

Toen de tweede wereldoorlog ten einde kwam..... wacht eventjes.... hoe weet je zo zeker dat die ten einde is? ;)

Dat er geen bommen meer uit de lucht vallen en de wapens zijn neergelegd wilt niet zeggen dat de oorlog is gestopt mensen, geweld was niet langer nodig maar de oorlog is doorgegaan d.m.v. dot soort duivelse praktijken voor handelsbelangen en slavenarbeit.

 

Want als een baby wat onder de leden krijgt zullen ze zeggen dat ie ermee geboren is, want ze moeten dan toch weer eventjes een pilletje of een zalfje of een middeltje he..

 

De rotzooi die in die spuiten zit is bedoeld om pas over 50 jaar klachten te geven, net als roest werkt het, dat duurt fftjes. Onder de lak begint het en als het te laat is barst de lak en zien we dat het hele gestel is verroest en onherstelbaar beschadigd is.

De mens is net een muur en als je de fundering niet goed hebt staat de muur scheef en bij het minste zuchtje wind tyft de muur omlaag maar het leven is nogal stormig.. gek he!!!!

 

Dan gaan we het nu hebben over de luchtkwaliteid, sinds een jaar of 2 doet me snorfiets een beetje gek bij verschillende weersomstandigheden, het is me een tijdje een raadsel geweest waarom maar het valt te verklaren let op. Een brommer heeft een verbrandingsmotor dat wilt zeggen de motor heeft lucht nodig om te draaien, zuurstof dus.

De motor loopt van tijd tot tijd erg vreemd en dat heeft alles te maken met het zuurstof gehalte in de lucht die we ademenen die word slechter en slechter dus onze gezondheid in het algemeen in slecht vanwege de slechte luchtkwaliteid, dus ik adviseer met name de zieke mensen veel in de natuur de verblijven waar de lucht het schoonst is.

Onze lucht bestaat voornamelijk uit uitstoot, fijnstof, verbrandingsmeuk van de brandstoffen die worden gebruikt, neergedaald kerosine en fabrieks uitstoot giftige dampen etc...

 

NEE MENSEN! De staat is voor de volle 100% antileven zo blijkt uit alles wat ze doen en uitvreten het interesseert ze geen zak.

De hele wereld is in rep en roer, overal is oorlog, honger, armoede, ellende.

 

Alles gecombineerd geeft ons GARANTIE op kanker

 

Nogmaals;

 

Alles wat niet uit de natuur komt vermeiden.

 

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this