• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Renske overleefd

Uitgezaaide longkanker stadium 4

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Ik kreeg te horen je hebt nog hooguit 6 tot 8 maanden te leven. De huisarts deed er vrolijk nog een schepje bovenop door te zeggen over 3 maanden zit je er zo niet meer bij. Ik kreeg steun van Karel en Fidel en het liep totaal anders. Karel en Fidel leerde me mijn eigen planten te kweken en medicijn te maken. Ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik deze twee mannen ben. Ik leef inmiddels bijna 6 en half jaar. Ik gebruik nu alleen nog 's nachts 0.8 ml, welke ik in een grote capsule doe. Maar er is meer, veel suplementen, maar vooral de voeding, alles bio, geen witmeel of suikers. 

 

Inmiddels ben ik zelf een aardige expert geworden als het om kanker gaat. Ik vertel mega veel mensen wat cannabis voor mij deed. Ik ben het met jullie eens dat cannabis gewoon vrij gegeven zou moeten worden. 

 

 

 • Like 5
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas te laat mee begonnen met mn pa... longvlieskanker. 9 maand en hij was er nu meer.

Beter gelijk met olie begonnen in plaats van chemo , bestraling en immunotherapie.( maar dan verdiend de pharma industrie niets...)

Blij te horen dat je er zo goed mee bent. 

Rizla

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey hey mijn vrouw heeft uitgezaaide borstkanker naar de lever nieren . ik maak ook zelf olie voor het vrouwtje maar heb zo schrik dit ze hier op een dag eens binnen vallen . 

je moet eerlijk zijn met 4 a 5 plantjes kom je niet ver voor puur olie te maken vind ik ? 

alvast veel sterkte een hoop nog veel van je te kunnen leren !! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now