• Anker en Anker Advocaten
    Omnipotent
    Growers Choice
    PGMC
  • Announcements

    • karel kweker

      Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

      weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
Amsterdam Errline

Infused Airline Food

Recommended Posts

Even een werk sound op.

 

We Beginnen met wat Gelato..

Morgen worden de foto en de stappen met beschrijving toegevoegd.
Nu druk met bapao maken (Infused Oil).

bapao.thumb.jpg.1d41b81599906a815321f35558a8a7ac.jpg

bapao2.thumb.jpg.041579ae9618a0b5a4a5ce51d79d8097.jpg

 

 

Infused Sweet Milk "Fior Di Latte"

Voor dit ijs gebruik ik graag Ice of dry shift.

Je kan ook gewoon toppen / knip gebruiken zorgen er alleen wel voor dat je geen groen smaak krijgt want dat is niet zo lekker met dit recept.

 

Ingrediënt:

56 g Melk Poeder.
160 g kristal Suiker.
20 g  Tapioca starch.
192 g Slagroom.
685 g Volle melk.
25 g Honing.
 
Je kan Tapioca starch vervangen met Maizena maar Tapioca starch is dikke favoriete.
Je kan ervoor kiezen de hash in de volle melk of in de slagroom te smelten / mixen.
 
De Stappen.
Stap1:
Voeg alle drogen Ingrediënten in een middel grote pan (Je moet goed kunnen roeren.
sweeticeA.thumb.jpg.a52f14eaaff813cb9766625a7df7ac64.jpg
 
Stap2:
Voeg de natte Ingrediënten toe en mix het goed.
sweeticeb.thumb.jpg.b6fe9fbd0364970488ac7ca8f5db46c5.jpg
 
Stap3:
Zet het op een midden toe laag vuur echt niet te hoog dan krijg je zo een kook melk smaak.
Ook blijven roeren zowel met een garde en ook met zo een schraper dat je de bodem en randen schoon houd.
Na zo 10 minuten voel je het dikker worden dit is bij 90 graden.
(Hier was het nog 60 graden).
sweeticec.thumb.jpg.54bf8c0c7343cc0a246f466acd56792a.jpg
 
Stap4:
Gooi het in een schone glazen of rvs beker / pan en dek het goed af.
sweeticed.thumb.jpg.120c83f0bf774926d34846aa678466cc.jpg
 
Stap5:
Zet het in de vriezer om af te koelen let op dit is niet voor het invriezen allen om het af te koelen.
 
Stap6:
Giet het in een IJsmachine voor goede structuur ijs is een IJsmachine wel wenslijk.
Je heb met compressor (Dat is mijn favoriet) en die je in de vriezer 24 uur doet.
Die je 24 uur in de vriezer doet heeft als nadeel dat ze niet altijd koel genoeg blijven bij het einde dus minder lucht in je ijs.
 
Stap7:
De ijs eruit scheppen en in de vriezer.
ICEGGG.thumb.jpg.28694adf52f874ab001a323e69a9bc27.jpg
 

Infused Cioccolato / Chocolate.

Het mooie van dit recept is dat Chocolate erg lekker smaak met een wiet smaak combi.

 

Ingrediënt:

35 g Melk Poeder.
200 g kristal Suiker.
20 g Tapioca starch.
192 g Slagroom.
685 g Volle melk.
40 g Honing.
30 g Cacao poeder.
2 ei geel.
25 g puur chocolate.
40 g Melk Chocolate.
Een klein snufje zout.
 
De Stappen.
Stap1:
Voeg alle drogen Ingrediënten in een middel grote pan (Je moet goed kunnen roeren.
chocoicea.thumb.jpg.32667279def02bf30f2ce81b0bc2c452.jpg
 
Stap2:
Voeg de natte Ingrediënten toe en mix het goed.
chocoiceb.thumb.jpg.6dfb82040a3cbd07b5ff642ffe987fee.jpg
 
Stap3:
Zet het op een midden toe laag vuur echt niet te hoog dan krijg je zo een kook melk smaak.
Ook blijven roeren zowel met een garde en ook met zo een schraper dat je de bodem en randen schoon houd.
Na zo 10 minuten voel je het dikker worden dit is bij 90 graden.
En je wilt het echt op die temperatuur vanwege de eigeel.
 
Stap4:
Gooi het in een schone glazen of rvs beker / pan en dek het goed af.
En doe de brokken chocolade erbij en roer het goed tot het gesmolten is.
chocoicec.thumb.jpg.d2fbb3f4f719874dfff98674247ee799.jpg
chocoiced.thumb.jpg.80fb1a7e539876d759fab15162dd23de.jpg
 
Stap5:
Zet het in de vriezer om af te koelen let op dit is niet voor het invriezen allen om het af te koelen.
 
Stap6:
Giet het in een IJsmachine of vries het in.
(Je heb met compressor (Dat is mijn favoriet) en die je in de vriezer 24 uur doet.
Die je 24 uur in de vriezer doet heeft als nadeel dat ze niet altijd koel genoeg blijven bij het einde dus minder lucht in je ijs.)
 
Stap7:
De ijs eruit scheppen en in de vriezer.
 
De ijs eruit scheppen en in de vriezer.

BTW ik gebruik deze voor Dryshift.

DRY.thumb.jpg.eb151c61d703d16cd12e7131318f96f5.jpg

 

Tijd voor wat HASH.

neo.thumb.jpg.a4cf96f18416ee707ad78400693784dc.jpg

 

 

Boeken om te lezen.

Baked Italian

Herbs .

Cannabis Kitchen cookbook.

 

/Amsterdam Errline

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tat2peet

Ik had me eigen gehakt gemaakt met infused olive tomato oil.

300g Varkens buik en 500g Varken Schouder.

Ik werk altijd super koud en erg schoon met gehakt maken.

gehakt.thumb.jpg.dde41a4f44d9333f1c3f357500d7d4cb.jpg

 

De vulling.

gehak2.thumb.jpg.a77c4dad87b3bc7b5043607f74a53f69.jpg

 

 

spekkoek  hehehe nu breng je met op een idee :)

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 17-2-2021 at 15:58, Amsterdam Errline said:

BTW ik gebruik deze voor Dryshift.

DRY.thumb.jpg.eb151c61d703d16cd12e7131318f96f5.jpg

 

 

Die zien er knap uit, vanwelk merk zijn die en waar heb je ze gehaald ?

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@El Magico deze screen zijn van skunkshifters in de UK website.

Ik vind het hout erg en hand werk erg mooi.

Nu zijn er ook de zeefdruk ramen van plantarium.

En zelf maken is uiteraard het goedkoops.

 

@fsmidt 

Jammer genoeg niet maar wel al aardig wat jaartjes aan het koken en bedenken.

Ik zelf vind roken niet zo fijn maar eten werk voor mijn toch erg fijn.

En met de komst van rosin word het wel erg gemakkelijk om oil te maken en te gebruiken met koken.

 

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Live rosin zou je ook eens kunnen proberen.

Dus verse toppen ipv gedroogd.

De hash welke ik van verse toppen en knip heb gemaakt smaakt nog beter.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, fsmidt said:

Live rosin zou je ook eens kunnen proberen.

Dus verse toppen ipv gedroogd.

De hash welke ik van verse toppen en knip heb gemaakt smaakt nog beter.

ik zou het met hash doen an 10 eur 2.5 gram ofzo

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fsmidt dank voor de tip ik maakte ice wel al altijd fresh frozen nu alleen nog drogen in de vriezen zag ik en dan rosin maken.

Had vorig jaar voor zo een vries droger gekeken maar de prijs.

Dry shift maak ik het liefste met toppen die gecured zijn.

 

@S37 Dat zal het wel super goedkoop maken zijn dan.

Alleen als ik kook met hash wil ik toch weten waar het vandaan komt en hoe het hier gebracht of een test.

Je kan behoorlijk ziek worden van verkeerde hash.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Amsterdam Errline said:

@fsmidt dank voor de tip ik maakte ice wel al altijd fresh frozen nu alleen nog drogen in de vriezen zag ik en dan rosin maken.

Had vorig jaar voor zo een vries droger gekeken maar de prijs.

Dry shift maak ik het liefste met toppen die gecured zijn.

 

@S37 Dat zal het wel super goedkoop maken zijn dan.

 Alleen als ik kook met hash wil ik toch weten waar het vandaan komt en hoe het hier gebracht of een test.

 Je kan behoorlijk ziek worden van verkeerde hash.

 

ja man in goes hadden ze bij highlife gewoon goeie hash voor een nette prijs.

de plaatselijke marokaan had iets smoothere hash maar 2.5 gram voor 15 euro ofzo was niet te beaten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Live rosin moet je niet drogen maar vers in de vriezer en daarna met ijswater en hashzakken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh? rosin kan je zo dabben

dat hoef je niet nog eens in een hash zak te doen.

of wil je met de restanten ook hash maken, dan snap ik je @fsmidt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om live rosin te maken heb je hash nodig welke gemaakt is met verse wiettoppen of verse knip met ijs en bubblehash bags.

Deze krijgt later nog een behandeling in een oven.

Check anders ff met google. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

dats was niet de bedoeling.

Vandaag hadden we gevulde broodjes met infused sate / gehakt.

_DSF2906.thumb.jpg.c836602be0032a34923030ff0b7e9200.jpg

 

Was vanochtend heerlijk met sunrise.

vape.thumb.jpg.bdd5c37178fe7b981b946af48c7abc9f.jpg

 

 

ddd.thumb.jpg.1915a034999f1e649d33fdc50b40a64e.jpg

 

 

Moest deze nog op de pc (was kapot 3 maanden)  zetten.

ff.thumb.jpg.f5071f92f6da235c1561d0c74885712b.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk die foto van de trichomen....ziet er een beetje uit als anemonen in de zee.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bretoense appelstuff.

apple.thumb.jpg.c984dba135a1e74cdcd1c114977fd411.jpg

Een grote favorite van me kameraden hier.

 

Voor de deeg (Is een vetdeeg voor een 16cm ring.

 

250 g Bloem (Ik gebruik altijd Zeeuwse bloem)

125 g Canna Boter.

125 g Suiker.

1 ei.

Snuifje zoet.

Vanilla stokje.

 

Zorg dat de boter wat zachter is en mix alles to een mooie deeg.

Als de deeg mooi homogeen is wikkel het in folie en laat het een lange tijd in de koelkast rusten.

 

Rol de deeg dun uit 2,5 mm ongeveer.

Bedek de de complete ring en druk het voorzichtig aan.

Snij de buiten randen af.

En vergeet geen gatjes te prikken in de bodem met een vork.

 

Voor de vulling.

4 Appels

2 Eierdooiers.

35 g Gesmolten boter.

60 g Suiker.

10 g Zetmeel.

 

Schil de appel en snij ze in kleinen blokjes.

m aak de vulling.

Smelt de boter en voeg alles to en mix het goed.

 

Giet de vulling over de appels.

Gebruik de rest van de deeg voor boven.

 

Bakken op 180 graden ongeveer 45min.

 

Laten afkoelen  en genieten.

 

Michael Myers

Kon er niet van afblijven.

 

Michael.Myers.thumb.jpg.079efc2162fada0f6b2f20f4807cdb59.jpg

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deze is zeker aan te raden de vulling maakt het net iets anders dan een standard appel taart.

Heb nog 4 ander style van appel taart ook eentje met bankbakkers room zal eens wat tijd vrij maken.

 

De ring die ik gebruik bij de Bretoense appel taart is

bakring.thumb.jpg.2d4b7305b56f1dcc862e24741f499343.jpg

 

Hoop dat je ervan geniet :)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Choco space Gelato is grote favorite bij de gabbers.

De base na 24 uur rusten en voor het in de machine gaat.

gelatobase.thumb.jpg.f7fe2bc1de963379295f0b692237c421.jpg

 

Als het klaar is.

 

gelatochoco.thumb.jpg.75cee54063a495a84dfd18e3526ca0f6.jpg

 

 

Op verzoek van een kameraard die vanavond blijft eten

Canna infused Pastas saus (infused Olijf olie).

Salami komt er later bij en alles is vers.

pastasuace.thumb.jpg.50f8433f888c0b5e850275a1c90fc4ff.jpg

 

Omdat we van wiet houden :)

KKush.thumb.jpg.24e0f60e24243df3c25ccea160556089.jpg

 

Enjoy het weekend all..

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • waterpijp-bong.nl
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 144 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online