• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
 • Similar Content

  • By 420growerog
   ik heb nu 2 plantjes van een 9 dagen oud, en een volwassen plant die bijna in de bloei zit ( in aparte ruimtes ) nu gaat een van de jonkies al redelijk goed ( zie foto ) maar de andere heeft er niet zoveel zin in: ( zie foto ) hij buigt om, dunne steel, hangende bladeren. ik heb niks geks gedaan met de plant, alleen maar onder de lamp met ventilatie en water wanneer nodig.
   zou iemand mij aub kunnen vertellen wat ik hier aan kan doen of wat de reden is. ik heb hem nu met sate prikkers ondersteund.  • By lastpak
   Armemanspolm of takkenpolm
    
   Zoals de titel al verraad een kort topicje voor mensen die het onderste uit de kan willen halen.
    
   Op de takjes van je buds die meestal in de prullenbak of asbak belanden zitten nog een boel steelloze glandular trichomen. Eigenlijk dus zonde om weg te gooien. Waarom dus niet opsparen en er iet mee doen.
    
   Van je takjes kun je nog prima een canna thee zetten gewoon half uurtje laten sudderen in water met een likje boter of melk en door een koffiefilter gieten. Tijdens het sudderen decarboxyleerd THC-a tot de actieve vorm van THC.

    
   Naast thee kun je zulke takjes natuurlijk ook gewoon afzeven. Omdat het hier om armemanspolm gaat zullen we dit doen met hulpmiddelen die je normaal gesproken al thuis in de keuken hebt staan en niet met dure screens of zeefzakken.
    
   Spaar de takjes op in een tuperware potje met deksel. Sluit het wel telkens goed af om te veel oxidatie te voorkomen. Zelf zet ik het dan in de koelkast om te bewaren.

    
   Als je vind dat je genoeg gespaard hebt dan ga je je doosje eens flink schudden. Door het schudden en mechanische wrijving komen de mini harsbolletjes los van de takjes. Natuurlijk komt er ook een heleboel fijn plantmeteriaal vrij maar dat nemen we voor lief. Het gaat immers om armemanspolm en niet om een eerste klop 00 hash.
    
   Door het schudden wordt de wand van het plastik bakje ook nog eens statisch geladen. Nu is THC licht polaire waardoor dit aan de wand zal gaan plakken.
    
   Na intensief schudden voor een 15 minuten of tot je armen er van af vallen zal je zien dat er zich een boel stof maar ook polm heeft verzameld in de bak. De zuiverste polm plakt aan de wand. Het minder zuivere zal zich in een hoekje verzamelen als je een beetje tikt op je potje.
    
    
   Wat aan de wanden plakt laat je even gewoon zitten en schraap je later als het bakje leeg is met een stukje papier van de wand  en houd je apart van de rest omdat deze net iets schoner zal zijn dan de rest.
    
    
   De rest zeef je door een theezeefje om de takken van de polm te scheiden. Nu kun je de takjes wel weggooien want veel zal er niet meer opzitten
    

    
   Voila, de takkenpolm is klaar voor gebruik.
    

    
    
   Grtz.
 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 21 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online