• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

Cannabis is de meest populaire en minst gevaarlijke drug ter wereld!

Recommended Posts

Cannabis is de meest populaire en minst gevaarlijke drug ter wereld!

De eerste studie van het wereldwijde drugsgebruik heeft geconcludeerd dat Cannabis de alom meest gebruikte drug ter wereld is, maar veel onschadelijker dan pijnstillers als Vicodin, Oxycotin en codeine.

De studie, die werd gepubliceerd door het 'Intituut voor Gezondheidsmetriek en Evaluatie' aan de Universiteit van Washington, concludeerde eveneens dat het meeste drugsgebruik voorkwam bij mannen in hun 20er jaren.

Volgens het onderzoek komt drugsmisbruik het meest voor in de Verenigde Staten, Australie, Groot-Brittannië en Rusland, en het minst in Afrika en Azië.

Tevens viel uit de studie op te maken dat Landen met strengere drugswetgeving hogere aantallen afhankelijke gebruikers hebben dan landen met een soepeler beleid die zich richten op voorlichting en hulp.

BRON: coffeeshopnieuws.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • waterpijp-bong.nl
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 90 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online