• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

Zak met kilo cannabis gedoneerd aan kringloopwinkel

Recommended Posts

Een werknemer van een kringloopwinkel in de Amerikaanse stad Seattle kon zijn ogen niet geloven toen hij een zak met 2,5 pond - ofte ruim 1,1 kilo - marihuana in de donatieschuif vond. Een 'cadeautje' van al snel een paar duizend euro. Dat meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press (AP).

In de noordwestelijke staat Washington is het recreationeel gebruik van cannabis sinds november vorig jaar gelegaliseerd, zij het onder voorwaarden. Een volwassene mag tot 28 gram bij zich hebben voor persoonlijk gebruik, en verkopers moeten een vergunning kunnen voorleggen.

Die vergunning heeft de gemiddelde tweedehandswinkel uiteraard niet. Daarom verwittigde de geschrokken medewerker meteen de politie, die de marihuana in beslag nam om ze te laten vernietigen.

De politie van Seattle kon er zelf hartelijk om lachen en verspreidde een luchtige persmededeling:

Doneren aan kringloopwinkels is een uitstekende manier om uw sportschoenen, keyboard of flanellen pyjama met zebraprint een tweede leven te gunnen. Tweedehandswinkels kunnen evenwel de volgende voorwerpen niet aannemen:

- Gebruikte autobanden

- Bevuilde matrassen

- Laptops

- Grote zakken cannabis

http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/aid1476660/zak-met-kilo-cannabis-gedoneerd-aan-kringloopwinkel.aspx 《《《《 BRON (direct link naar artikel met foto)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this