• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

Genoeg redenen om marihuana te legaliseren DEEL 2

Recommended Posts

Einde aan het tijdperk van bedrog

Een aanvraag van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services werd door de Amerikaanse overheid in 2003 beloond met het recht om een patent af te geven op cannabinoïden. De reden? Omdat onderzoek naar cannabinoïden de farmaceutische  industrie toestond praktische kennis te te verwerven over een van de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en neuroprotectieve ter wereld. Het Amerikaanse octrooischrift 6630507 is speciaal tot stand gekomen omdat onderzoekers ontdekten dat cannabinoïden specifieke anti-oxiderende eigenschappen hadden waardoor ze zeer bruikbaar zijn bij de behandeling en voorkoming van diverse oxidatie gerelateerde aandoeningen zoals, ischemische, leeftijdgebonden ontstekings- en auto-immuunziekten.

2012 Colorado

November 2012 was een historisch en belangrijk moment in de Amerikaanse geschiedenis omdat de Amerikaanse staat Colorado, als eerste het bezit van marihuana uit het strafrecht verwijderde en marihuana legaliseerde voor recreatief gebruik. De impact van deze beslissing was gigantisch en zou kunnen doorwerken in het hele land met enorme mogelijkheden om miljoenen Amerikanen te informeren over de top gezondheidsvoordelen van marihuana. Wanneer marihuana wordt gerookt dan kleven daar natuurlijk dezelfde nadelen aan als aan het roken van tabak, maar er zijn talloze andere manieren om van de gezondheidsbevorderende werking van de marihuanaplant te kunnen profiteren, zoals het verwerken ervan in gerechten, soep, thee of gebak enz..

2012 Washington

Na afloop van de I-502 verkiezing in 2012 in de staat Washington werd marihuana juridisch ook in Washington legaal, niet alleen voor medische toepassing maar ook voor recreatief gebruik. Voor wat betreft de federale overheid van de Verenigde Staten is wiet nog steeds illegaal, maar zijn de staten Washington en Colorado beiden aan het uitzoeken hoe e.e.a. zal gaan uitwerken. Wel staat vast dat door de legalisering in deze twee staten de kwestie in rap tempo zal gaan evolueren en verwacht wordt dat de overige staten uiteindelijk zullen volgen willen ze niet opgezadeld worden met onwerkbare verouderde wetten.

 Gezondheidsvoordelen

Het is geen verrassing dat de federale overheid tracht tegen te houden dat marihuana als een algemeen geaccepteerd medicijn zal worden gebruikt en willen zij dat marihuana ingedeeld zal blijven als zijnde een zéér gevaarlijke drug als heroïne. Het aanvaarden en bevorderen van van de krachtige voordelen voor de gezondheid  door het gebruik van marihuana, zouden direct invloed hebben op de enorme winsten die de farmaceutische industrie maakt op de behandeling van ziektes die eenvoudig te bestrijden zijn met marihuana. De federale overheid zou moeten toegeven dat zij haar burgers zonder reden gevangen zet. Bijna de helft vanalle drugs arrestaties in de Verenigde Staten zijn voor marihuana.

Welke aandoeningen kunnen met marihuana worden bestreden?

Kanker

Tourette's Syndrome

Epileptische aanvallen

Migraine

Glaucoma

Multiple Sclerose

IBS & crone

ADD & ADHD

Alzheimer

Premenstrueel syndroom

BRON: gewoon-nieuws.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this