• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
hazemans

even voorstellen

Recommended Posts

Hallo, 

 

Sinds 2016 zet ik in de zomer wat plantjes in de tuin om in mijn eigen behoefte te voorzien. Met wisselende resultaten, maar altijd een welkome opbrengst. Het eerste jaar was tot op heden het grootste succes; ik dacht autoflower zaden gekocht te hebben, maar ze gingen niet in bloei, dus ben uiteindelijk eind juli gaan verduisteren. Uiteindelijk waren het fikse planten geworden en door ideale omstandigheden (zon!) heb ik er uiteindelijk 350 gram droog vanaf gehaald, veel meer dan ik had verwacht. Toen was het  hek van de dam.

 

Zoals velen zullen herkennen is het een hobby geworden, die bij mij niet enkel bij cannabis blijft. Het virus is overgeslagen naar mijn huis (urban jungle) en naast cannabis staan er ook steevast enkele pepers en tomaten in het zonnetje. Ik wacht nog op de eerste vruchten aan mijn avocado..

 

Ik heb de afgelopen jaren veel gehad aan alle topics op dit forum, waarvoor dank, maar dit jaar heb ik een gevalletje wat ik graag wilde delen, zie hiervoor mijn topic onder "helpdesk buiten kweken". Daar vertel ik ook wat meer over mijn planten van dit jaar.

 

Groet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom en bedankt om je aan te melden hier op het forum.

Ik zet jouw ander topic ook even open.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now