• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
karel kweker

Barcelona wordt steeds meer cannabis stad

Recommended Posts

BARCELONA – Er komen steeds meer Spaanse maar ook zeker buitenlandse bezoekers naar de Catalaanse hoofdstad op zoek naar cannabis. Op de wereldkaart van cannabis gebruik staat Barcelona inmiddels op gelijke hoogte met Formentera, Gandia en Granada in Spanje. Het gebruik van cannabis is dan oom flink toegenomen in Barcelona en volgens de laatste telling zijn er meer dan 200 privé cannabis clubs.

Barcelona schijnt niet langer alleen maar de stad te zin van FC Barcelona, Gaudí en de stranden maar ook steeds meer een aantrekkingskracht uit te oefenen op de cannabisgebruikers in Spanje zelf en ver daarbuiten. Er worden op vele websites artikelen geschreven over het redelijke liberale beleid in de stad wat betreft cannabis waardoor Barcelona op het web al snel de bijnaam heeft gekregen als de Hippy hoofdstad van Zuid Europa.

Volgens velen staat Barcelona wat betreft liberaal beleid op gelijke hoogte als bijvoorbeeld Amsterdam of San Francisco. Volgens de website We Be High wordt er in Barcelona kwalitatief goede cannabis verkocht tegen relatief lage prijzen.

De meer dan 200 cannabis clubs organiseren tegenwoordig zelfs al hun eigen GRATIS tours door de stad waarbij men altijd eindigt in een cannabis club. Dat wel, als je iemand kent maar daar zorgt de gids dus wel voor. De bezoeker dient dan alleen nog maar 20 euro te betalen voor de ingang tot de cannabis club.

De gemeente Barcelona meent echter dat het aantal cannabis clubs te snel groeit en is inmiddels bezig met regelementen waardoor het kan dat er in de toekomst wellicht clubs moeten sluiten. Zo wil men de ingang tot de privé clubs strenger maken, een maximum aantal personen instellen en voorkomen dat deze cannabis clubs problemen veroorzaken in de buurt waar zij zich bevinden – (Remco Stoffer)

Gr Karel

bron : http://www.spanjevandaag.com/barcelona/barcelona-wordt-steeds-meer-cannabis-stad/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this