• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

Er komt geen 'cannabisclub' in Namen

Recommended Posts

Maxime Prévot, burgemeester van Namen, is absoluut niet te vinden voor een voorstel van twee cannabisgebruikers, die in Wallonië een 'cannabis social club' willen oprichten. De vzw zou cannabis verbouwen en oogsten, om dan exclusief onder haar leden te verdelen. Dat meldt persagentschap Belga.

Het duo richtte zich via een e-mail aan Prévot en Philippe Dulieu, procureur des Konings van Namen, om zo hun initiatief toe te lichten.

Volgens het duo is het een goed alternatief, want het zorgt ervoor dat cannabis in alle transparantie geteeld kan worden. Ze haalden het argument aan dat straatdealers ook andere dingen zoals cocaïne, amfetamines en XTC aanbieden. Met hun vzw willen ze cannabisteelt uit het criminele milieu halen.

Maar voor de burgemeester en procureur des Konings is het initiatief illegaal. "Ik heb vandaag met Philippe Dulieu gesproken: hun initiatief is strafbaar. De productie van cannabis voor anderen aan de hand van een georganiseerd netwerk is niet enkel ongepast, maar ook illegaal. Als de vzw ooit effectief het daglicht ziet, zal het parket de organisatie ervan vervolgen", aldus Prévot

Link en bron:

http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1773888/2014/01/14/Er-komt-geen-cannabisclub-in-Namen.dhtml

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this