• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 
Sign in to follow this  
El Plantos

Facebook en Google weigeren cannabisadvertenties

Recommended Posts

Facebook en Google weigeren advertenties voor cannabis, zelfs op plekken waar dat legaal is.

Dat heeft geleid tot frustratie bij Amerikaanse wietverkopers. In het land is het sinds kort in de staten Colorado en Washington legaal om marihuana te verkopen.

Brancheorganisatie NCIA probeerde op Facebook geld te betalen om extra aandacht te krijgen voor zijn posts, maar dat werd geweigerd. Zelfs voor het verspreiden van links naar verhalen over wiet in kranten als de New York Times mocht de organisatie niet betalen.

"Het is best bizar en kortzichtig - en bovendien hypocriet - dat ze dit legitieme advertentiegeld op tafel laten liggen", aldus Taylor West van de NCIA tegenover GigaOM.

Riskant

Een woordvoerder van Facebook zegt dat het sociale netwerk het nog te riskant vindt om de advertenties toe te laten, omdat slechts weinig staten de verkoop van cannabis hebben goedgekeurd.

Google heeft een regel die advertenties verbiedt voor "stoffen die de hersenfunctionaliteit kunnen veranderen om een onnatuurlijke euforie of veranderde zintuiglijke waarneming te veroorzaken, zoals marihuana, cocaïne, paddo's, herbal XTC, enzovoort". Dit beleid is ook in Nederland actief.

Advertenties voor alcohol zijn wel toegestaan bij beide bedrijven.

Een herziening wordt niet uitgesloten. Een woordvoerder van de zoekgigant stelt: "We vernieuwen en herzien constant ons Adwords-beleid."

Door: NU.nl/Jeroen Kraan

bron:

http://mobiel.nu.nl/internet/3681594/facebook-en-google-weigeren-cannabisadvertenties.html

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaaaargh die hypocrisie kan ik me echt gek om maken... ze zullen wel meer betaald krijgen van de Farmaceutische industrie om dit te weigeren... :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this